Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem dagar senare




där levde vi
på vin
och varandra
och älskade
en livstid
tillsammans
vi klädde av oss
för att drömma lite
och fem dagar senare
klädde vi på oss igen
och skildes åt
för verkligheten
och jag kommer
dricka vin
och leta dig
i tomheten
av andra
eller bara mörkret
när jag gråter mig
till sömns
utan dina andetag
bredvid mig






Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Ek
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-16 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek