Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god jävla jul




och de ensamma
lediga dagarna
flyter samman
men vin
och kväljningar
och jag hatar
mig själv
för att jag druckit bort
dig
sofie
och de lediga dagarna
som andra är lyckliga med
gör mig vansinnig
och jag letar dig
i så många andra
som jag inte vet
namnen på
och jag somnar
vid gryningen
när jag inte orkar mer
och de ensamma
lediga dagarna
flyter samman
med en evig längtan
om något nytt
som bara du
sofie
kan ge








Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Ek
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-24 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek