Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkt och kallt



där jag är
saknar jag
och längtar
efter dig
och letar
dina ögon
i andras
leende
och blanka
ögon
jag dricker
för mycket
du sa alltid det
och jag somnar ensam
med någon bredvid
jag andas mindre
nu
det trycker
över mig
livet som är
mörkt och kallt
och jag längtar
efter dig
dina ord
som fick mig le
och andas
på riktigt
men jag somnar ensam
med någon bredvid
som inte förstår
som jag inte älskar
och jag andas mindre
nu
det skakar om mig
livet som är
mörkt och kallt
och jag dricker
lite till
för oss och
för att jag förlorat
dig
och jag gråter för
döden
och livet
som är mörkt och kallt
i spegeln
av nuet





Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Ek
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-20 23:11



Bookmark and Share


  lillstrumpa
Skakar du fortfarande?

När slutar lidandet?

När kommer du till din slutstation?
2017-05-05

  BlåhäXa
Tack för läsningen, återupplevde min egen sorg mellan dina rader. Vackert.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek