Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sprickorna i ditt hjärta av cement





sprickor
i ditt hjärta
av cement
de syns nu
det vet du
och du hatar
att du älskar
mig
all gjutet
fallerar nu
krackelerar
itu
och sprickorna
i ditt hjärta
av cement
de syns nu
och du gråter
för det
och för hatet
mot kärleken
vi kunde ha
nu








Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Ek
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-18 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek