Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärde advent




det är fjärde advent
i mörkret
och ensamheten
i limbo
för gammal för att
våga vara sårbar
och för ung
för att dö
det är fjärde advent
i skenet
av ett ljus
hoppet om hus
den där hustrun
och barn
och där allt bara flyter
utan grubbel och grus
det är fjärde advent
i mörkret
och ensamheten






Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Ek
Läst 289 gånger
Publicerad 2015-12-20 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek