Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från puls till puls

Här sitter jag och tycker synd om mig själv
ser mig själv som
ekonomiskt misslyckad
Sen om jag tittar på livsval
så blir jag knappast lyckligare

Men

ringer min mamma
och då är det problem
med hennes oljepanna
Leverantörer som lovar runt
men håller tunt

Plus

att hennes bror agerar psyko
och pratar om folk
som INTE ska få hans pengar
och folk SOM pratar
illa om honom



inser jag att mina problem
är bara ett eko
av allt som redan existerar
och att mina positiva
reflexer ska bibehållas

För

nu är tiden inne för andra mål
än det som verkar
på farstuns golv
det är tid att andas och leva
i mitt sunda perspektiv

Allt

ordnar sig




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-08 13:11



Bookmark and Share


  Maria T
Grattis.
Ja, nu är tiden inne
och allt ordnar sig till slut
2010-02-08

  Mr Lindemann VIP
Ja, men du vet väl att alla stora andliga mästare inte var någe stort i världens öga då det gällde materiella ting!
2010-02-08

  Larz Gustafsson VIP
"En ny tid är här", som November sjöng redan 1970.
2010-02-08

    Maria Malm
Ja, fast det kan se mörkt ut, brukar det oftast ordna sig!
2010-02-08

  Christine Sabel
Ja allt ordnar sig, jag brukar trösta mig med att att allt är bra, allt är som det ska vara. En bra utgångspunkt liksom.
2010-02-08

  aol
bra sant skriftat, klokt innehåll.
2010-02-08

  Emme VIP
Bra skrivet!
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP