Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Read and you will see..


den starka kraften av att ha en egen vilja

Är det dåligt ansvar för den vilja jag känner
mot de ständiga kraven av viljornas tecken,

där en människa som jag försvinner ner under jorden,
inom statistikens gränser och lagar?

Är det aska eller endast dimma som ligger och skaver bakom skogen?

-Är jag självständig om jag har en egen vilja
att veta vart världen tar mig då jag försvinner bakom lögner?

-Är det min skam i kroppen som får mig att tro att frihet inte finns, och att jag ständigt befinner mig mellan ett oroväckande krig med ett sug i min mage.




Fri vers (Fri form) av n3ela
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-08 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

n3ela
n3ela