Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Bakom andrum.

Bortom alla länder finns en annan värld
full med biologiska frön redo att födas på nytt


Det skapar en trygghet på nånting
som egentligen inte finns.

Bakom stränder går en man
med en bok i sin hand
ett uppslagsverk i olika exemplar


Det skapar egenskaper av modernt språk med
ett dokumenterat värde av stabiliserade kolumner.

Djupa andetag kippar ut ur min mun
Ge mig andrum, låt mig andas.




Fri vers (Fri form) av n3ela
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

n3ela
n3ela