Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Read and you will see.


kärleken.

Jag vill känna dina andetag i nacken, se hur du borrar in dina ögon i mina när du trycker dig in i mig, - det friska ljudet av att två människor tillfredställer varandra. Jag vill känna hur vi omfamnar och håller om varandra, personligheten som speglas i dina ögon, se hur spänningen stiger och hur man allt mer börjar bli varm i kroppen, - känslan av att det är så bra så man vet att det kommer hända igen. Jag vill se den vackra bilden av hur två människor kan skapa något så stort och vackert som när två personer ligger och tar på varandra, känna hur dina händer vidrör mina bröst och se hur du alltmer iaktar mig - varenda rörelse, varenda andetag och varenda blick, - se hur ådrorna i kroppen blir fylligare och hur läpparna vidrör organen. Jag vill känna hur rysningarna i kroppen stiger, se hur dina tänder vidrör dina läppar, och känna hur man är nära på att explodera..

Så som bara kärleken kan älska.




Fri vers (Fri form) av n3ela
Läst 175 gånger
Publicerad 2010-02-08 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

n3ela
n3ela