Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Read and you will see..


Dansa onykter

Jag dansar när jag är onykter,
flyger fram från rum till rum.

Med adrenalin i kroppen och med alkohol i blodet blir jag allt mer snurrig och elegant.

Nånting säger mig att jag måste andas för att överleva.
Små andetag kippar ut ur min mun,

och en eländig stank fyller rummet med konnektiva fragment.




Fri vers (Fri form) av n3ela
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-08 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

n3ela
n3ela