Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min barndom.


en tidig fas.

Jag skulle vilja vara levande, stark och fullbordad, - som en blomma. Men jag är inte mer än människa. En vandrande själ på jorden som åter igen får leva upp till sin historia på ett vitt och blankt papper.
"En helt vanlig tonåring med en livlig fantasi".
”Ibland känns det som att jag lever i en lögn, ett krig mellan fantasi och verklighet. Jag kan inte placera mig på vem jag är och på kvällarna förföljs jag av en svart demon. Jag har ingen aning om vem det är eller vad varelsen vill mig. Men det skrämmer mig något så otroligt. Jag känner mig allt mer som en helt annan person än den människan jag egentligen är, och inte nog med det. - De är någon som viskar på natten. Jag hör röster jag känner igen, men när jag vänder mig om för att kolla, så finns det ingen där.
"Man kunde tro att jag blivit spritt språngande galen".
"Jag vibrerade av känsla och liv, min rädsla tog över och det gick överstyr. Jag tappade kontrollen och Ilskan i mina ögon var skräckfyllt. Jag kände mig allt mer som en blandning mellan hav,himmel, och jord, - som vilken människa som helst. Det var inte mänskligt i mina ögon att jag kunde känna så mycket på en och samma gång, men så osannolikt som det var för mig så var det ändå ren sanning för många andra.. Personer talade till mig och jag talade till andra, vi kunde kommunicera och föra en konversation, men jag snubblade ofta på orden, vilket ledde mig på fel vägar. Jag kunde inte skilja på verklighet och fantasi, det var som om dom två olika världarna hade slagits ihop och blivit till en enda stor klump. Det fanns inga gränser på vad folk fick mig att göra och på vad jag gjorde mot alla andra. Det var inte normalt. Jag kände mig besegrad, Utlämnad till att dö, men inte ens döden tog imot mig, det kändes som ett hårt slag i magen. Jag upplevde allt starkare att jag var en svikare mot allt och alla. Det var som om andra människor kunde se in i mig. "Och det de såg hade inget värde".
'Gränserna för ditt ”Jag” kan bli så upplösta att du upplever att det regnar för att du är ledsen. Och skiner solen nästa dag så är det för att du är glad.




Fri vers (Fri form) av n3ela
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

n3ela
n3ela