Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På sajten huserar en pratglad herre som framför egenartad samhällskritik på rim. Särskilt har han skjutit in sig på Maud Olofsson som måltavla för mycket spott och spe. Men när jag en gång kallade honom papegoja - ja då blockerade han mig genast....


Usch och fy för denna stygga Maud!!

Hon är
så "REAKTIONÄR"
så, obeskrivligt,
Fräck,
men "otvivligt"
lite "KÄCK"
för, alla
"BORGARSVIN"
men hennes stygga
FLIN
skall vi nog
"tvätta bort"
vi kan tas
med hennes SORT
driv, SPYFLUGAN BORT!!!!
Själv blir jag pigg och glad
av denna uppspydda
TIRAD
om någon av, RÄTTA ULLEN,
misstänker att jag
är en "FULL EN"
så är det ej av
"brännvin"
men av HARM!
Sådan är min svamliga
CHARM!!
Jag BRANDFACKLOR
kastar med kläm
och Maud blir nog skrämd
utav dem
Men det "får hon tåla"
jag kan, på min "risning"
ej SNÅLA,




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av papillon
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-08 19:00



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Maud är dum
och Maud är skum
Maud bör få ett eget rum
exempelvis i Kum-
la, hum hum!

Som gammal industrimänniska undrar jag bara om jag skall tycka att industripolitiken är åt h-e eller om jag skall hävda att den helt enkelt inte existerar? Tanten kanske kan åka hem och ägna sig åt en bäverfarm eller något liknande? Låt oss dock inte glömma att hon har en chef också som har högsta ansvaret, men det är svårare att rimma på hans namn.
2010-02-09

    ej medlem längre
På pricken imiterat min sköne poet! *skrattar*
Sticker man ut hakan får man tåla smällarna oxå.
Jag har varit politiskt aktiv under många år av mitt liv så hakan har blivit slagtålig hahaha
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

papillon