Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONFRI

jag ser dig inuti
bilden är klar
jag ser dig som fri
utan ditt försvar

din nakenhet tyder
min syn är ren
där sinnet mig lyder
när du är på min scen

så enkelt och prytt
med renodlad fantasi
så är du där på nytt
för jag ser dig inuti




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-09 08:42



Bookmark and Share


  kråkan VIP
Vackert..som man önska att de va:) Tack
2010-02-09

  stenen/ Yv Ericsson
fantastiskt bra! gillar att du ser in i..det är mycket svårt! keep!
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé