Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa upp skalet..

Att blänka på ytan
visa upp skalet..
format av hårfärg löshår
smink lösnaglar lösögonfransar
silikon botox plastkirurgi
listan kan göras lång...
förundras över hur människan
orkar spendera så mycket tid pengar
på yttre form
undrar hur det står till under ytan
för självklart ska man respektera olikheter..











mare












Fri vers av mare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-10 11:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkt som Du många gånger.
2010-02-10

  kråkan VIP
Klart man ska....men..man måste ju få undra:)BRA tack
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP