Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespelare..

På livets scen
pågår skådespel..
skickliga roller
en del `` skådisar`` bär
gömmer sig bakom
vill att ingen kommer när..









mare










Fri vers av mare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-10 15:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
De blir då också svåra att nå.

Applåd!
2010-02-12

  aol
så sant det kan bero på tilliten,
2010-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag är tvärtom.
Come on!
Har inget att dölja.
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP