Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det med ett leende..

Sprida glädje
på vår jord
ibland behövs
det inga ord..
just att le
går väldigt bra
det gör många
riktigt gla`!!









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 1681 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-10 16:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så viktigt att sprida solsken.
2010-02-12

  Carola Bouvin
Ja vist är det så, med ett leende kan man åstakomma mer än man tror. Bra!
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP