Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjukans fula tryne..

Svenska avundsjukan
ligger ständigt
i sitt lilla hörn och vaktar
när som helst redo för attack..
för ingen i detta avlånga land
ska tro att dom är något
tänker avundsjukans fula tryne








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-10 16:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"för ingen i detta avlånga land
ska tro att dom är något"

"Huvudet på spiken."
2010-02-12

    Jane S VIP
ja det är så otroligt trist och sätter så många käppar i våra hjul dessvärre...
2010-02-12

  aol
ruggigt sant,
2010-02-10

  Nina Nightwish
Precis så är det!Bra!
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP