Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förfrågan från en erkänd konstnär om att skriva en dikt om honom.


Evig iaktagellse

Här på en bänk

med en skäggpryder vän

Sitter en gamling

och tjatar om ting

Som snurrar i huet

på gamlingens kropp

Men dock med en pensel

små tavlor han gör

Detta är känslan

strax innan han dör




Fri vers av B Brom
Läst 354 gånger
Publicerad 2010-02-10 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom