Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sätt att kunna förstå en eventuell tanke vilken vore onormal vid första blick


Tacksam värdighet

Här vid en skärm
en kvinna jag ser

vilken sitter och trycker
vid en bild där hon ler

Där skönhetens glitter
likt en stjärna
än lyser klar.

Vackert likt en blomma
ett minne
jag spar




Fri vers av B Brom
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-07 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom