Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En optisk visuell upplevelse gällande ett gökur


Gökboet

När jag tittar ut
för att slå halvsju

Sitter två män
som saknar en fru

Far in bak luckan
På pinnen dom satt

Önskar att han
där ute ej vatt

Trädd på en pinne
ännu kvar

Sitter vår gök
I alla dar




Fri vers (Prosapoesi) av B Brom
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom