Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får man ha tur


En hemlös natt

Bak pennan jag sitter
och förväntar en del

av allt som skall hända
ibland blir det fel


Vid värmen jag ligger
efter gårdagens köld

Under filten som bildar
emot röken en sköld


För att drömmens små tankar
förflyttar min kropp

Mot elden som brinner
det kallas förlopp


När filten den fastnar
i lågans klor

jag vaknar av hettan
och mot lågan glor


Vänder på filten
och dödar dess kraft

Sitter nu på Ria
där jag dricker min saft




Fri vers av B Brom
Läst 545 gånger
Publicerad 2010-11-30 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom