Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En symetri i nuet


Åhus by day

Låt Ungarna Leva
Låt Ungarna Va

Dom Som Lever
Dom Som vill Ha

Ett liv i fundering
Över det som ska bli

Som skapas till kunskap
Där inget gått förbi

I Åhus mitt hjärta
Startat sina slag

Just där som vattnet
Bildas till drag




Fri vers av B Brom
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-19 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom