Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En berättad historia om min uppväxt


Nyfikna vägar

Som liten jag kröp
i lera och dy

Trotts att min mor
skrek och sa fy

Åter tillbaks
till en tid som vatt

Var jag min mors
egna skatt

Konstiga vägar
bak kaminen mej tog

Tugga på kolen
o bara log

Baktung och liten
en duk jag tog i

Ramla tillbaka
en kopp for förbi




Fri vers (Prosapoesi) av B Brom
Läst 280 gånger
Publicerad 2010-03-22 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom