Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårda den natur du beträder detta gäller i alla väder.


Global övertygelse

Dagen som försvunnit
blott ett minne nu är

Kunskapen jag vunnit
långt där inne mej bär

Till morgondagen där min glömska
förlorat värde som ett ord

Men får än vandra i den skara
där vi älskar vår jord




Fri vers (Prosapoesi) av B Brom
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-04-08 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom