Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tur till Danmark


Ärlig kontrast

Med en vän
är vi alltid två

Även över sundet
på böljan den blå

Grannlandets mark
som stöd än finns kvar

Säger den vän
vilken du ännu har

Sök i den borg
där glädjen bor

Just där du går
i dina egna skor




Prosa (Fabel/Saga) av B Brom
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom