Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarihaiku


takdropp, fågelsång
sol-och-vårar hela stan;
vårlängtanstecken




Bunden vers (Haiku) av StGeorge
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-11 09:53



Bookmark and Share


    sajo
Ja nu är vi många som längtar. Njuter av solens strålar nu.
2010-02-11

  Blåbäret
bär hopp och väcker längtan som befinner sig långt nedgrävd under snön...
man vill tina fram lite nu
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge