Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara gå

hur isande tomrum ljuder
när ekot av trötta samveten

böjda ryggar talar inte
ler inte heller

så ofta


de reser ragg och
väntar

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 394 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-02-12 00:08



Bookmark and Share


    papillon
Och djupt nere, nästan ohörbar en morrning......
2010-02-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Klartkortfullt färgar du här starka bilder min fina Carola
2010-02-14

    Bodil Sandberg
Det här är sanningarnas sanning så poetiskt snyggt satt på pränt!!!sparas
2010-02-14

  Anna*
Suveränt gestaltat!
Du är en mästare på att skriva kort och koncist!
Bra!
2010-02-12

  Ulf Lagerholm
det brukar nästan helt och hållet glömmas bort, detta med att människan är en primat, ett djur, att vi väldigt ofta reagerar just primitivt, uppvisar sidor som är ljusår från bilden där människan målas upp som något totalt överlägset vad gäller social och psykologisk förmåga, den här slingan talar om något helt annat

starkt och effektivt språk ryms här på några få korta rader
2010-02-12

  stenen/ Yv Ericsson
jag ser ett hundjur framför mig. typ hyena. i den possitionen. han är rädd och osäker. beredd att gå till atack.
men sådana kan ibland le. för att försöka rädda situationen.
allt detta i det tomma isande landskapet.
jaa. det va vad stenen såg. mycket bra! stenmärks!
2010-02-12

  Gunnel André VIP
Minimalistisk thriller!
2010-02-12

  Yrre VIP
Å, vet inte hur jag ska utrycka mig men du har fått mig att bäva!
Bra!!
2010-02-12

  Catharina Edin VIP
Giller verkligen denna! 'böjda ryggar talar inte', helt rakt på sak.
2010-02-12

  Lavinia Röd
Usch, vilken förtätad stämning du beskriver så talande! Bra skrivet! (Tur att man inte är där)
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren