Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glassplitter

Den där ljumma augustinatten kastade du dig rakt in i min
famn. Jag tog emot med öppna armar, såg på när du
klampade in i mitt liv helt utan förvarning.

Hade jag vetat då att du är
som krossat glas,

att du fastnar i bar hud
att du skär hämningslöst
att du gör så djävulskt ont

Då hade jag gått därifrån, den där ljumma agustinatten.
Redan innan du tagit min hand och vilselett mig in i
något som aldrig
funnits.




Fri vers av teateatea
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-02-12 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea