Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det såhär det känns när det passerar i revy

Faller hejdlöst ned för stupet,
med flit.
Den skönaste delen är ju den
då inget tar emot.

Samtidigt förlamar det insidan
och river sönder utsidan.
Så jag plåstrar om huden
för att dämpa saknaden.

Men ångesten är som lava,
bubblar inombords i väntan på
att explodera.

Mentalt sitter man fast i kvicksand
lyckas aldrig komma loss på riktigt.
En slags väntan på att bli
levande begravd.

Kanske måste allting en gång dö,
för att kunna börja om på nytt.




Fri vers av teateatea
Läst 281 gånger
Publicerad 2010-04-27 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea