Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tårar lättar inre fördämning..


Själens tårar..

Själens tårar
brister
från mörka rum
till där ljus bor
renar befriar
själ i stund








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-12 10:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt.
Applåd!
2010-02-12

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vackert och befriande...gillar den mycket
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP