Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan visar..

Poetens penna
avslöjar..
i skrivna orden
själens liv







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-12 17:13



Bookmark and Share


  walborg
Bokmärkes direkt. Visst är det märkligt så mycket vi kan läsa bakom och under orden vi läser eller hör!!
2010-02-13

  Bibbi VIP
Sant.
2010-02-12

  aol
så är det bra skriftat,
2010-02-12

  Larz Gustafsson VIP
I bästa fall.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP