Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Too much for the kid

någon har tvingat livet ur skönheten
sprängt rådjursögat

förr log en vänlig tjärn där

allra närmast




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 326 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-02-12 18:12



Bookmark and Share


  inutimonster
sprängt rådjursögat...
shit, här sparar man inte på krutet (var inte meningen att det skulle bli en dålig ordvits, faktiskt...). tycker det är grymt bra. verkligen!
2010-02-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Starkt var det här åtstramat kryddat till helhet
Bild som griper
2010-02-14

  Anita Hanssen
Bravo.
2010-02-14

  Caprice! VIP
Det var kanske "klokheten" som lade sig i...
Sorgsen liten pärla som får försöka trösta sig i sällskap med de övriga i min sidenklädda ask. Tack för denna!
Och du, peta dit det där o-et som saknas i 'too' så blir den perfekt!
2010-02-13

  Eva Langrath VIP
Starka smärtsamma ord
2010-02-13

  Måna N. Berger
Så smärtsamt att se..
2010-02-12

  aol
fin stark text
2010-02-12

  Catharina Edin VIP
Oj, en stark text, som lägger sig, allra närmast.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren