Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort och gott


Drömmar är för idioter

Drömmar är för idioter


Och jag är en jag själv så
med korthet och stolthet
jag presenterar mig nu
inte drömmarnas konung
inte idioternas mästare

Utan en människa med
en dåtid
en nutid
en framtid
som inte ens är säker

Jag är
den drömmande idioten




Fri vers av Rumi
Läst 609 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-12 21:11



Bookmark and Share


  Maskrosen
åh. en drömmande idiot är jag med. du är bra du pudd
2011-08-13

    Lars Gullberg
visst och livet är bara livet
varken mer eller mindre

fortsätt skriv

föresten får
jag bli din skrivvän ?
jag ska börja skriva snart snart

okej ?
2010-08-04

  RosaFlugSvamp
jag är också en drömmande idiot ..
2010-03-31

  Freeman
Tänkte precis samma sak som din första kommentar, TUR ATT DET FINNS FLER!!! <3
2010-03-08

  stefan.g
Skönt att det finns fler....
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi