Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte skriva mer


Orden som försvann

Jag har slutat skriva
om saker jag inte vet
men känslorna dröjer kvar
i ord som aldrig kom
som föddes men dog
utan att ha blivit hörda

irritation blir frustration
och däremellan
finns sorgen
finns ilskan
av det som aldrig
blev sagt när det fanns
och ändå är det kvar

men orden
de är borta
och det blev
allt osagt
det som kunde
blivit räddat
det förlorades

Jag kan inte skriva mer
om orden och rädslan
hur allt gick förlorat
för att ingenting
blev sagt när det skulle
och nu ser du mig inte mer

men ändå så

älskar

jag

dig






Fri vers av Rumi
Läst 539 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-14 20:52



Bookmark and Share


  Freeman
Känner en stor klump i halsen...av dina vackra ord...för jag vet, jag bär på så mycket själv. <3
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi