Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var inte och det blir inte, det bara är. Ska det vara så jävla svårt att acceptera egentligen?


Regnet är mina tårar idag

Det är en dag
som alla andra
inget var eller inget blir
det bara är

och inget utelämnande
i dina rörelser
bara i dina andetag
anar jag kanske
en känsla
av något
som drar förbi
och du stannar upp
du bara är

ingenting stör dig
inte just i minuten
medan drömlandet
fortfarande håller dig
och det inte går
att nå dig alls

och utanför
på asfalten
där trillar regnet

och de är mina tårar
för numer
orkar jag inte gråta mer




Fri vers av Rumi
Läst 623 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-22 11:35



Bookmark and Share


  John B Lund
Det är inte alltid lätt att bara acceptera och inte heller lätt att alltid förstå...

"och utanför
på asfalten
där trillar regnet

och de är mina tårar
för numer
orkar jag inte gråta mer"

Just så.

Tack.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi