Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tolkar, jag skriver. Men mest känner jag


Någonting som blir

Att försöka finna meningen
i ett andetag som slutar
och ett annat tar vid
i nästa stund som något tar slut
då, som nästa börjar
där vi står nu

att inget löfte
om att det ska vara lätt
att det ska vara svårt
med utsträckta händer
som alltid har fattats
någonting
där är vi nu

där allt blir fyllt
där hålet satt
där är du
och känslan stannar
den fyller ett ögonblick

i ett ögonblick
som vi inte trodde fanns
som alltid är och förblir

i det ögonblicket

som är du och jag




Fri vers av Rumi
Läst 722 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-11 10:35



Bookmark and Share


  träsnidaren
Enkelt och rakt...med mycket värme.

Mycket fint!
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi