Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det är så


Det var då (försent)

Och den där klumpen

som bara växer

emellanåt

och något så grymt

jävla värkande

bakom ditt jag

och mina fula tankar

det ljusnar nu
men det ser inte
du

för
det
är
försent




Fri vers av Rumi
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-07 22:07



Bookmark and Share


  Robin V
Bra! Jag är framförallt förtjust i stycket:

"det ljusnar nu
men det ser inte
du

för
det
är
försent"

Mycket bra, melankoliskt och med en hård känsla av hopplöshet
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi