Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chimär

försökte mäta rummet
med mitt ur
ej bara tiden

men uret sade

inte ens tiden
låter sig mätas
annat än i
människornas
föreställningsvärld

var ej för säker
på att resultatet
som du tolkar
av dina sinnens
förnimmelser

är vad det synes vara




Fri vers av Anders P VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-12 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP