Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"...You spin my head right round right round..."


Kom tillbaka

Ensam.
Saknar.
Tom.
Vill.
Vara.
Med.
Dig.
Ha.
Tillbaka.
För.
Att.
Stilla.
Hungern.
Dämpa.
Ekot.
Med.
Andetag.
Kom.
Hit.
Igen.
Du.
Hittar.
Så.
Låt.
Mig.
Slippa.
Vara.
Ensam.


Snälla.




Fri vers av malin...
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-13 02:57



Bookmark and Share


  Andreas Widell
vill inte personen komma...
så gör jag...
var inte ensam! :O kramar
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...