Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslagen

Från ängelns vingslag

känns en mjuk vind

jag blir lugn och stark

när min skyddande ängel

känns där så nära mig

då får jag ny kraft

orkar vidare på min färd




mot nya mål.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-13 08:14



Bookmark and Share


  Patrik Orion Sten
Tröstande och hoppfull dikt:)
2010-03-26

  Suzy med punkterna
Vacker känsla vackert skriven...en ängel som hjälper framåt
2010-02-14

  Quasimodo
En stor och kärleksfull kraft blir en skön bild här !!
2010-02-13

    Michael Lilja
som troende känns orden extra
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld