Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

turkos är inte heller så dumt... ;-)




Egohyllning...


Goddag på er alla!
ni känner mitt namn
för mig faller alla
och tar mig i famn

Var förut blott mörkblå
har "hoppat" till svart
nu finns även gröngrå
i shopparnas kvart

var förut blott ämnad
åt arbetarslit
den världen är lämnad -
nu bor jag i svit

jag stapplande sändes
att erövra världen
i ögonen tändes
då hoppet om flärden...

Det finns knappt en enda
som icke mig bär
jag är ingen slända
hos mången jag lär

för alltid va' given
tills kistan får lock...
de luxe är jag bliven
meritlistan tjock

Nu vet du mitt namn
jag är även rätt dryg
så ta mig i famn
se ditt älskade tyg!





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-13 12:38



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Måste nog påpeka att denna inte handlar om mig. ;-)
2019-09-13

  DerMond
Min musa min musa dig vill jag krusa! :) Jättebra egohyllning här från din sida. Sådana behöver man ge sig själv ibland ;)
2010-02-13

  erkki
Jag vill ej va dryg:
Men se inte i smyg
drar ni på er ert tyg
För att sedan bli blyg!

Om sedan det mås
riktigt gott i turkos.
Jag därav då slås:
Så färgglatt! Gunås!

Men sen blir det svart
som den mörkaste natt
Passar bra uti kvart
sensuellt har det vart
2010-02-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Turkos, blågrönt
är skönt när jag
sist köpte bläck
var jag käck, sa
har ni turkos då...
Vad synd, sa dom då...
vi har bara blågrönt
jag pekade på bläcket
när stod det att läsa:
TURQUOISE!
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP