Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingar


Det är en del av livet
dessa möten med främlingar.

Vi kan alla
lära oss någonting av varandra.

Någonting.




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 17:44



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Gillar denna väldigt mycket!

Möten med främlingar förgyller livet!
2010-02-14

  Poson
Så sant, så sant.
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP