Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kära

 

och det onda som bodde
borta
utan vind
utan att vattnet flödade

 

det som nu
känns för alltid
som om alltid
fanns runt mitt finger

så mjukt mina läppar
vandrar din hud
så tryggt mina händer
finner sin vän

så dunkar de taktfast
våra hjärtan tillsammans
våra liv gemensamt
kärlekens väg




Fri vers av Mona*
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-13 18:27



Bookmark and Share


  devilsangel
Så underbart vackert
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*