Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag räknar pärlor under himlavalvet

grenverk efter grenverk
utav längtans rötter
slingra längtande
ur markens frost

solen måste kysst dem sällan

jag ritar bilder
på havets is
jag skriver i smältsnöns droppar

vinden måste
smekt mot morgonen

jag räknar pärlor under himlavalvet
trär dem långsamt
i en silkestråds mystik

längtan föds i rötter
föds i fotstegs beröring

jag räknar pärlor
för din kärleks glans

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 19:30



Bookmark and Share


  walborg
Tack för poesi med bilder som är sköna att ta till sig.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~