Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLTALAD

Det finns platser
som tilltalar på nåt sätt
Konstigt
Märkligt
Det bara är så
En dröm
En sång
En bild
Ett märkligt namn
från en dröm
Besynnerligt

Syllinge i en dröm

”De röda ljusen från
Kalundborgs skorstenar.”

Hölö, Römö och Markvard
från en dröm

Bilder från Maldiverna
ser ut som omslaget på
King Of The Beach
med Chris Rea

Tullingeberg blev från dröm till sång
Färjenäs från en bok

Det finns platser
som tilltalar på nåt sätt
Galet
Härligt
Det bara är så
Sjukt kul




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 00:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"There are places I remember..."

Vissa platser har ett affektionsvärde.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar