Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fira kärleken..

Alla hjärtans dag
idag det är
många vill fira
för dom är kär..
strö vackra ord
rosor i fång
fylla ett hjärta
med ljuvaste sång









mare








Fri vers av mare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-14 12:52



Bookmark and Share


  Anjeska
Härliga rader! Ha en fortsatt fin alla hjärtans!
2010-02-14

  peter markurth
fin
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP