Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rullande, gnistrande rinner de.

Rullande, gnistrande, så rinner de så sakta
ned för min kind fyller min bäck med känslor.

Havets våldsamma vågor
slår mot mitt inre rum
smärtan gör sig påmind
blodet sipprar ur hjärtat.

Jag känner smärtan
vänder min tanke inåt
frågar smärtan:

"Vad vill du mig?"

"Varför ger du mig alla dessa vilsna känslor?"

Släpp mig,
låt mig gå min väg.

Smärtfria stunder
ger mig andningen
fri och lätt
då finner jag glädjen
orkar ta mig vidare
mot de mål som väntar.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-14 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Havets våldsamma vågor
slår mot mitt inre rum"


"Släpp mig,
låt mig gå min väg"

Starkt!

Låt inte det onda få övertaget . . .


/Ann
2010-02-15

  Glensan
Gillas, bilden du har där har jag i en
opublicerad text :-)

Får se kanske byter den nu då..

Vackert poetat
2010-02-15

  Suzy med punkterna
Känslosam text mycket väl skriven..darrande
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld