Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gav hon dig? En nalle, choklad eller (hoppas, hoppas) smaklösa sidenkalsonger med rosa hjärtan? I sånna fall tänker du väl inte använda dem?!


Kramar kuddar och håller mig upprätt

Minns du i fjol?

Minns du året innan?

Jag gör. Oss. I år vill jag glömma. Allt. Somna och dö. Vakna någon annanstans. Långt ifrån den här stan. Och dina andetag.

De trycker ner mig.

Vi brukade röra. Smeka. Ta på varandra. Och på den här jävla dan brukade vi finnas. Älska. Så som man ska. Som förväntas av en.

I år. Ensamhet. Endast.

Genom nätterna kramar jag kuddar. Det får mig att stå ut. Och när jag vaknar vill jag dö. Igen. Men bara lite. Så jag lyfter kudden från ansiktet och låter duschen spola bort alla drömmar.

Om dig.

Går ut i vintern varje morgon. Så även idag. 14 februari 2010. Halkar men håller upprätt. Mig själv.

Och jag förtränger att jag minns.

Dig.

Än.




Fri vers av malin...
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-14 21:34



Bookmark and Share


  kollrigheter
Oftast tänker jag ... nej, inte ännu en dikt om den här dagen, den är ju precis som alla andra. Men jag antar att den inte är det, när man förknippat den med alla de där stunderna, alla andetagen. En sån där terapi-text som jag liksom kan förlika mig med trots temat. Keep on rocking.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...