Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker förstår du inte.


Det gör ont

Vet du
hur ont
det gör
när jag
ser dig
med henne?




Fri vers av frostblomma
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 19:30



Bookmark and Share


  Drömkram
kan ingen
någonsin
ana
som inte
själv
varit där
Vackert fångar dina ord en känsla som berör. Kram
2010-02-15

  Katinka VIP
Jättebra form!
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma