Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mon amour

du skickade mig låtar
och sa att de fick dig att tänka på mig
du citerade texter
och sa att de påminnde om mig

"tu es ma joie de vivre,
c'est pour toi que je suis,
j'veux etre avec toi"

och allting visade sig vara
förhoppningar och lögner




Fri vers av emmylou
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-14 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou